Kan jag få se dina kånkelbär?

Denna helg började redan i torsdags. Vilket känns helt underbart! Jag, natta & johannie började dagen med att skaka av oss våra rumpor (bokstavligt) på torsdagens träning, och sedan for jag iväg mot denna såkallade ökända byn Vattholma där några vänner väntade på mig. Skojjsidojjsiii och myzigt.
Fredagens planer gick ut på att vara kulturell och se blod från teaterscenen (Dracula) och sedan träffa mina fina vänner och förtära alkohol på en fiesta in da city.
Och sedan så kommer vi till lördagen där vi står idag. Med en räka i munnen skall jag allt berätta. 
Det började med att vakna bakis, åt yoghurt och en macka med skinka och smör. OKEEEJ what ever....Ute i spöregnet och fotat min modell, ja ni kan få boka mig om ni vill också, och sedan börjat packa i massooor till resan. Í´m so exciteeeeed! Har även gjort ett fint collage till min spanska familj där jag ska berätta vad vi svennar egentligen är för slags varelser:

 Till en skala från 1-10, visst är jag duktig?
 
 

Textbomb

 

Once upon a time

Nu har jag planerat min födelsedag så mycket som möjligt. Dock finns det fortfarande några småfix som måste förberedas, men än så länge så känner jag mig väldigt nöjd faktiskt. Tänka sig att när man var bara ett litet barn och skulle fylla år så var det ens föräldrar som fixade allt det dära praktiska men att man själv fick välja vad man ville ha. Lekar, korv m. bröd, fiskedamm, bullar och mängder med presenter är vad man kommer ihåg sen barndomen. Ack ack ack, fina minnen det där. MEEEN, ska börja skriva en fairytale nu. Då gäller det ju att ha lite fantasi, vilket kommer att bli superenkelt känner jag redan nu! 
 

Det bästa ur hörlurarna just nu

Babel - Mumford & Sons

Burn it all and drink some fucking water

Icona Pop – I Love It

Upp med tuppen imorgon då. Nu jävlar. 

Lite saker ur min önskelista


Som sagt så är det snart min födelsedag. Om 11 dagar. 17 år. 1 år äldre mot vuxenvärlden. I Spanien. Fanken alltså! 

Stars can´t shines without darkness

Idag mår jag fan bra. Allt är på topp. Körde vår egna lilla "intensiv" pass på gymmet tillsammans med Moa imorse. Oh jäklar vad det känns i rumpan & magen nu alltså! Knepet är alltså en mer avancerad "Kissande hunden" och plankan flera gånger på rakan, i ca 45 sek. Trotsar mitt tänkande och går med i ideal-strömmen ändå och tänker annorlunda, beach 2013 here we go.
Duktiga Emil har även stämt min gitarr så nu kan jag äntligen truddelutta vackert och hujedamej. Det lät kaoz innan så det var därför jag blev lite ledsen och ville bara gräva ner mig när jag spelade. Men nu är jag glad! Ja tjihoo, carambaaaa!

Konsten att lyckas är mitt mål

Just nu röjer Nemo mitt rum genom att lukta och leka på varenda sak jag har i mitt rum och ibland så kommer han fram till mig och ger mig en liten våt puss. Han är gullig han. Fram tills han går på tangentbordet och gör så att jag inte vet hur jag ska ta bort "helskärm" som jag får fram. Busfrö! 
Jag tänker också även på hur jag vill lyckas med mitt liv, genom att intressera mig för saker igen som jag gjorde förut men bara lade undan åt sidan, av någon konstig anledning. Det är nog viktigt och försöka sig på saker det man inte kan, men kanske till slut lyckas med och blir framgångsrik på. Det är mitt mål helt enkelt. 
Så idag ska jag ta fram delar av mina skisser av en klänning som jag har påbörjat med, städa hemma hos morfar för att få lite pengar, försöka hitta jobb (skicka cv osv), spela lite gitarr & piano, plugga, möjligtvis ut och fota kanske om det blir bättre väder, och till slut träffa några vänner mot kvällen. Låter som en bra dag idag helt enkelt! 

Gripande.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115826-sebbe-visste-att-han-snart-skulle-do?ref=fb
 
Läs.

Beatles, John Lennon och lite té

Ja, då sitter jag här i min ensamhet och försöker slänga på mig lite extra kunskap som gör mig för en gång skull mera allmänbildad. På stadsbiblioteket. Med Beatles och John Lennon. Och té. Underbart!
Tror man behöver sådana här stunder för sig själv ibland, då man känner sig duktig. Plus i kanten är ju att man får sitta framför världens sötaste kille. Han rodnar. Hihi
Om några timmar så är det även dans, zumba = lökigt värre. Men får ju träffa mina sötnosar också. 

You can never be overdressed or overeducated. 

Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar

Åh ibland kan jag bli sådär löljig och bli kär i kärleken. Att se hur många känslor som visas när man bara kollar på den man älskar. Att lyssna på låtar som innehåller starka ord. Det är något fint, och som alltid kommer att finnas. Tack för det! Ja, tack för kärleken! 
Hihi nu ska jag pussa min drömprins. puss 

The autumn leave, in red and gold

Om cirka två veckor så drar jag till Spanien, Valencia med min spanska grupp. Är så sjukt taggad för känner på mig att denna resa kommer bli hur rolig som helst. Men just nu så finns det andra viktiga saker och ta tag i innan jag börjar tänka på resan. Har även färgat min utväxt, det såg ju så hemskt ut annars! Såg ut som jag hade en svart jude mössa innan.. 
Ja..vad annars ska man säga.. Katten fick ett rejält nafs av dumma Wilma igår, blev ett väldans blodbad. Berodde på en stackars ynka ostbåge som de båda krigades om. Nu skall jag fortsätta arbeta hårt med alla mina läxor och bara njuta av den härliga årstiden då alla vackra löv flyger in i ens ansikte. 

Min ängel


 
Idag skulle du ha fyllt 71 år kära mormor, men den onda cancern tog över ditt liv. Så fort jag kollar på just denna bild så går det inte att låta bli och gråta. Hur kunde du bara lämna kvar oss såhär? Det är inte rättvist, livet är inte rättvist. 
Jag vill tacka dig för alla våra fina minnen tillsammans, och jag hoppas du är stolt när du ser mig från himlen. En ängel som du är nu. ♥

I don´t stop when I´m tired, I stop when I´m done

 Bra citat av någon namnlös boxare. EN TUFFING SÅ ATT SÄGA. Jag beundrar dem personer som verkligen kan smälla till andra verkliga varelser, som t.ex. människor, på käften, riktigt hårt. Så att de börjar sippra ut ett dussin blod och till sist dör. Ååh jessica, du kollar allt för mycket på 18 års bad-ass filmer. Not good. 
Antagligen för att jag är en sådan som hatar våld, hat & otrevligheter mot andra människor. Jag menar, vad är egentligen meningen och bete sig som ett svin medans man kan ÄLSKA?! (Halleluhja, älska,glömma & förlåta, det är livets gåta. prisaa guuud amen) Lalalaaa..Men såklart, alla är olika. 
 
Apropå dödande och hujjedamej så vart jag sugen på att spela COD. Tjiing!
 

Själen av en vän

Sitter och lyssnar på "Själen av en vän" av Ken Ring, att en låt kan bli så gripande som denna. Det får mig att tänka på hur det skulle kännas om jag skulle förlora nån nära vän, och jag hittar inga ord till det. Jag skulle bli galen, skrika, gråta och gå ner i depression. Den man har delat med allt, som helt plötsligt slits bort från en. Usch, vilken hemsk saknad. 
 
 
 

Kulturnatten

Åh bara jag som älskar just denna helg då hela stan fylls av kultur? Hade iallafall en grymt bra kväll med min kära vänner då natten lyste upp sina lampor. Chokladbollsstånd, musik, mat, marknader, målningar, dans & fullt med folk överallt. Ja det var nog det som kulturnatten bestod av, om man ska bortse den utsökta drycken som gör människor glada och alldeles kära som ledsna. Men igår så kände jag verkligen att jag inte behvöde det, för jag var så glad och lycklig ändå! 

Jag ser dig


Kent – Jag Ser Dig
Dagens favorit

Roten i kärleken kommer alltid att finnas kvar


Dagens outfit:
Beigegröna vardagliga converse
som säkert hela befolkningen har.
Svarta trasiga byxor. Vart? från min syrra
Grå/svart mysig 157 tröja. Från något lager
Tuff och cool skinnväst som bara jag älskar
Classical vit skjorta under det då.
 
Tips från coachen!
Bär gärna en klocka, så att du har koll på tiden o.o
XoXo Gossip Girl

Jessica Eriksson

Live, Love & Laugh

RSS 2.0