Skin skin som den sol du är

Midsommar

Begav mig till Öregrund med min mor och far för att äta middag på en resturang som låg precis bredvid havet, var hur mysigt som helst. Sedan träffade jag Caroline,Julia och några killar och hängde med dom. Dansade runt midsommarstången gjorde vi också, haha! Träffade därefter Alva,Natta & Elin på klipporna. Självklart så träffade ju man flera vänner från stv och stan lite överallt. Oförglömlig dag med ett leende på läpparna hela dagen.
 

 
 

Kiss me hard before you go

Har varit ute och fotograferat lite grann med mamma i det fina sommarvädret idag. Självklart så blev ju myggorna sugna..
..och till slut fick jag nog..

Det behövs bara så lite för att något stort ska inträffa

"Att en blick kan få en att falla,
att ett leende kan få en att garva.
En lukt som får en att drunkna,
och en rörelse som får en att sjunka.
"

Men det struntar jag i, för vi dansar och du har så mjuka läppar
Gick på "Snow white and the huntsman" idag med syster och mamma. Den var hur bra som helst och den fick t.om. mig att fälla lite tårar.

1 vecka till Peace&Love
2 veckor till Kroatien

Kompis det går bra nu.

Me gusta latino

Godafton i stugan. Sitter här med en mätt mage från Cupido-salladen och drömmer mig bort medan en portugisisk låt dunkar för fullt i mina Logitech-högtalare. Det är något med utländska låtar som jag alltid fastnar för.
I helgen har jag iallafall hunnit med att träffa favvisen Caroline, där vi bara mös med massa prat och skit och slutligen åkte in till stan. Hamnade till slut hemma hos kolan i hans lägenhet och sedan tillbaka till Carolines lilla krypin, grymt kul var det iallafall! Sedan var det tänkt att jag skulle hem till Tova och fira henne med alla tjejer men mådde helt enkelt för dåligt för det så skippade det denna gång. Träffade även Alva i söndags och bara tog det lugnt med vattenpipa osv. Michelle kom även förbi en stund till Vattholma och vi hade det bara allmänt trevligt!

Imorgon är det även skolavslutning, känns jätte konstigt. Just för att det har gått så fort i skolan, ett helt jäkla år med massa plugg och allt annat som man har kämpat sig igenom! Helt sjukt..
Jag bygger bygger upp och du river river ner

Skolan rullar på i högt tempo denna tid och snart så börjar det nå mot sitt slut. Vi har haft två lediga dagar denna vecka just för att 3:orna har äntligen fått släppt sina böcker och pennor och öppnat sina dörrar för friiiheten. Man blir själv så himla glad när man ser dessa människor helt lyckliga. Självklart så var min kusin en av dessa som vi firade hela dagen.

Dagen efter blev det opp tidigt och fira syster min som fyllde år och Sveriges nationaldag på Skansen där vi åt god mat, såg kungen och drottningen och tittade på alla fina/fula och konstiga djur. Den som jag blev mest inspirerad av var nog sälen just för att det såg så härligt ut när den flöt och snurrade omkring under vattnet. Dessutom hade ju sälen gulliga vita morrhår som gjorde att den såg gammal ut.Kan jag få blåsa din visselpipa älskling?

Tog som sagt en tripp till Turkiet med bästa Alva och hennes familj för några veckor sen där vi solade,badade och bara hade det för jäkla roligt i en vecka. Saknar stället och allt redan. Bilder därifrån kommer senare!
När jag kom hem sen så var det dags för Skrapan/Katte-kampen som höll på hela dagen, och guess what? Jo vi katter vann! WIHOOO
Under dem senaste dagarna har jag även varit....
På min grannes och min kusins dansuppvisning på Regina, de var hur duktiga som helst!


I min vackra skola på en fredagskväll med några tjejer från klassen för att titta på manskören. Ack så fint det lät


Träffat Alva, Leo och öhrn och det slutade med att jag fick lite knullrufs i håret sedan när jag skulle hem..Firade även mamsen på resturang <3 Det blev lite för mycket av det goda..Träffat mina favorit-tjejer och hade det mys med spel och snacks.


Jessica Eriksson

Live, Love & Laugh

RSS 2.0