Men man får aldrig ta någon annans nycklar

Sitter med tre dokument på skrivbordet. Den första är halvklar, den andra är mer än hälften klar och den sista är helt blank. På lördag sitter jag även på ett plan och har förhoppningsvis ingen ångest över alla dessa läxor och prov. Det ska bli skönt och få komma iväg till ett varmare land. Dock känner jag mig så bortskämd eftersom jag redan har varit utomlands och nu ska jag helt plötsligt göra det igen. På tal om Kroatien som jag ska till om några veckor Också...Men vad ska man egentligen göra? Jo, njuta för fasiken.

Igår styrde jag även på loftet och körde filmkväll med tio st ihopressade vänner i en soffa och på madrasser. Tyckte att det behövdes lite mys och pys! Dock så var det inte så mysigt efteråt när man skulle städa upp den äckliga påskmusten som sprutades ner på golvet igår, som hade blivit helt kladdig idag. Men jag gillar att städa när det verkligen behövs så jag körde en stor städning.
Vääärt!
Idag har jag även hunnit med att fotografera lite. Gud så glad man blir när bilderna får en sån fin skärpa och fokus som denna, för en gång skull lite stolt.

I´d just wanna go out and slide with my longboard, if I had one

Tuggar melontuggummi och känner hur smaken försvinner mer och mer. Hatar sånt, dels för att man får en sån huvudvärk i slutet. Annars så skulle man vilja svälja hela tuggummit när smaken är som godast. Men det går ju inte. Ååh melon. Det är min favorit. Synd bara att de flesta tuggummin har så mycket socker i sig, då kommer mina tänder att plågas och börja skrika. GAAAH. Sen skriker dom så mycket att dem börjar att ta livet av sig och helt plötsligt så har jag blivit tandlös. Och då har jag inget kvar att borsta i munnen. Möjligtvis tungan. Åh ack min härliga livlösa fantasi ♥ 
Har förresten blivit beroende av ett roligt frågesport-spel på Facebook. Oxieeeee heter det fast inte med så många e:n, kul att driva med folk ibland och leka retard men ändå nyttigt för man lär sig otroligt mycket! Fantastiskt att jag ens kunde nämna något bra med Facebook iallafall.

Så charmig :')

I himlen finns inga känslor

Skulle jätte gärna vilja vinna en get.
Kortfattat om helgen, Kristina sov över hos mig och det var tänkt att vi skulle vara lite hälsosamma och bara ta det lugnt. Det gjorde vi inte. Vi följde med på en fest i Bälinge hemma hos Sara och hade de skojj! Lite senare kom även gamla goa vänner som Love och company. Sedan kom vi hem och åt mackor. Så gott.. Dagen efter rullade vi mot gymmet som slitna åsnor.

Fint collage av spinnin.webblogg.se

I lördags så träffade jag sötnöten Alva och bara myste med prat och vattenpipan. Och sen helt plötsligt så var Emil och Oliver utanför med bilen som skjutsade oss in till stan till ett mystiskt ställe. No comments..

Och det är svårt att dansa med en djävul på din rygg

Tog med mig plånboken och besökte Gottundas gränser för att köpa skor inför sommaren, och fann dessa två sötnosar inne på Deichmann:

250 kg kärlek

Ojj, jag har blivit en riktig boklus. Men jag tänkte, om flera stycken är sådana såkallade bokluser, ska man inte kalla dem för boklöss då? Hur fräscht låter inte det liksom...Men iallafall, så har jag blivit helt besatt av denna bok, kan läsa flera kaptiel per dag just för att den är så bra. Och det kan jag säga att de händer sällan. Iallafall inte böcker som är på engelska!
Min framtidsplan är att resa runt världen och leva ett liv genom att skaffa jobb och massa andra nödvändigheter som behövs när man är i ett främmande land. Och då måste man ju kunna prata engelska.


Var även och övningskörde idag. Gick BETYDLIGT mycke bättre denna gång. Åååh jag vill skaffa bil. Det är så roligt att köra!

PUSSAS

Ojj, har övningskört med pappsen nyss. Det gick väl..sådär (?) Fick grymt mycke kärringstopp i början men sen så började det att mjukna mer och mer. Var hur roligt som helst ändå! Ville bara gasa mer och mer..
Har dock inte hänt så mycke idag förutom att Kärleksakuten kom till våran skola och informerade oss mera om sex och samlevnad. Intressant. Kondomer fick vi också. Intressant.
I helgen hade jag även en riktig mys-helg, träffade åke och tog en chill kväll med snack och film och sen var jag även i hålan såkallad Vholma där man fick träffa gamla tovvsan och majsan m.fl. och mös med vp och film. Lugn men ändå hur kanonig helg som helst! Älskar mitt ordförådd. Om jag inte heller kommer på något ord så brukar jag oftast använda händerna genom att förklara saker och ting.

Måste ju bara visa min lilla goa choklad-bit som jag fick av en vän för några dagar sen när jag satt i korridoren. Vad säger man? PUSS!  

Här kommer alla känslor på en och samma gångPhotos: made by me today.

Lökringar, för varma kläder, balla solbrillor, växter som blommar ut och en allmän rejäl hetta i ansiktet. Välkommen vackra vår!

Bilder från det lilla lovet

Var på bio med Sverker, Eve, Alva, Milla & Leo och såg denna sköna film.
Ville fan bara hoppa in och joina denna galna fest.

Var uppe på Gränby och var väldigt nyfiken varför denna gröna matta låg lite sådär snyggt på golvet. Såklart var det ju modevisning! Riktigt snyggt blev det när de dansade till också.


Oops. Vad säger man? Party med nya & underbara vänner i Fålhagen.Kristina var hur go och rar och bjöd hem oss på en fika hemma hos henne med massa trevliga människor. Gud så gott det var! Tack ännu en gång baby
Valborg.
Denna dag var hur rolig som helst. Fick irra runt ett tag för att kunna hitta en plats så vi kunde sitta på våran fina filt. Och det tog ju ett tag. Gudars så mycke folk! Sedan bär det av till V-holma och grilla med roligt gäääng. Tur att kasen brann, för annars skulle jag ha frusit till iiiz.

Jag får panik, allting har stannat upp.

Jag hatar människor som aldrig kan inse att de har gjort något fel. Att de faktist sårar en person. Mår liksom dåligt över såna saker. Och så får man ta all skit ändå även fast man inte har gjort något fel. Bara för att den personen inte törs. För att den är feg. Åh vad jag hatar sånt. Ångest. Jag hatar ibland hela världen.Varför kan man bara inte få vara sig själv. Varför förändras människor till något negativt. Som du. Som älskar att reta. Jag undrar, mår du dåligt själv? Hemskt hur världen är idag. Hemskt att jag har skrivit massa negativt också. Och i punktform också. Typ. Hemskt.

Jessica Eriksson

Live, Love & Laugh

RSS 2.0