Födelsedagsdinner at my place


Tack ännu en gång för en toppenkväll tjejer! Massa pussar på er heart

Vad har jag som inte du har? jo riktiga vänner.

Sitter här och ägnar min onödiga tid åt att tänka hur människor egentligen kan vara så elaka mot varandra. Exempelvis genom att lägga sig i andras liv genom att peka ut deras misstag och fel som de har gjort genom en längre tid tillbaks och sprida massa skitsnack som inte ens är sant. Det är så jävla patetiskt. Varför inte börja och ta tag i sina egna problem genom att börja bete sig som en riktig människa, som man egentligen bör vara. Jag blir så ledsen av det. Visst, man kanske gjorde ett misstag förut, ALLA gör vi misstag! Ingen är perfekt och ingen kommer att någonsin att bli det. Huvudsaken är att man lär sig av det och går vidare. Men ingen ska behöva älta det om och om igen. Så onödigt med tid. Samma sak som att säga att den människan själv inte har något liv än att hacka på andra och försöka HITTA fel hos andra . Sorgligt men sant att såna personer finns. När man väl försöker så blir allt bara fel. Förlåt.

Är bara så himla glad över att ha riktiga och ärliga vänner.
 Molly Sandén – Why am I Crying
P.s var bara tvungen att skriva av mig.

DUPSTEP Y VIOLIN


Så fint. Så ballt. Vilken kombo.

Smile, it´s your best accessoryHejheeej! Här sitter lilla jag och ler åt ingenting, kanske ler åt livet? Ler åt just dig? Eller åt mig? HAHAH det skulle ju inte förvånas..*host* Neejmen varför jag valde just denna citat plus text var för att jag blir så ledsen i hjärtat när jag ser andra må dåligt, då det verkligen syns! Mitt hjärta gråter då. Såå mitt tips från coachen är att le. Le åt dina nära och kära. Le åt en främling mitt på stan. Le åt den dära sura tanten med hunden som alltid går sina vardagliga promenader på gatan och klagar över allt och alla. Le för att du har precis har gjort något bra. Och allra viktigaste, le för att du är du. 

VARFÖR HÖSTEN ÄR SÅ BRA

  • När det är sådär härligt kallt och mörkt ute så sitter/ligger man i soffan med en gosig och varm pläd omkring sig, en té-kopp i handen och lite levande ljus omkring. Mysfaktorn på hög nivå!

  • Då man bara kan gå ut och gå i skogen eller någon annanstans när solen har börjat kommit fram. Slippa tänka så mycket och bara vara. Kameran ska ju förstås också med då! 

  • När man tok-längtar tills halloween ska vara då man har förberett sin läskigaste/snyggaste outfiten för den planerade festen.

  • När man umgås med sina nära och kära genom att kanske gå på den ny-släppta bion, ordna middagar eller spel-kvällar, relax-kvällar etc. 

  • Då man bara kan ta hand om sig själv genom att börja lägga upp ett mål, t.ex. att börja träna, börja äta nyttigare, börja gå upp tidigast klockan sju varje dag, eller att "denna dag måste jag göra något som jag känner själv att jag har gjort något duktigt". 

  • Och slutligen, att man möjligtvis kanske får såkallade "höstkänslor"

Fighting for thoose dreams

Sitter här vid mitt köksbord och pluggar Spanska, intressant va? Har ett prov i det ämnet imorgon samt på fredag, jihoo! Åh jag blir alltid så himla nervös när man får öppna första sidan och kolla igenom frågorna. Precis som att man har glömt bort alltihop det man har lärt och pluggat in sig under hela terminen. Men man måste vara positiv, man får inte låta det negativa ta över ens tankar för då blir det aldrig som man hade tänkt sig. 
Idag har jag även varit filosofisk och funderat alla dessa saker som jag måste göra i mitt liv. Igen. Idag kom jag t.ex. på att jag ville bli någon slags journalist ute i världen, eller bli modell i typ New York och släppa ut en succébok. Ååh mina fina drömmar. Jag hoppas hoppas verkligen att det blir av. Hihi. 
Nej nu måste jag fortsätta med mitt pluggandet, det hänger ju trots allt på min framtid! 

Before I die


Ååh jag vill ha en tatuering nu. Vet inte hur länge jag har tjatat om en, men det är så svårt at välja vad för tatuering jag vill ha, hur den ska se ut och hur den betyder för mig. För tatueringen som jag kommer att göra måste vara nånting som handlar om just mig och hur jag är som person. Den ska ju ändå sitta där på min hud resten av mitt liv liksom. Så varför inte göra en klumpig Nalle Puh med sin lilla favorit honung 

PHOTOSHOOT


 

Måste bara dela med mig alla dessa vackra bilder på Moa som jag tog förut. Älskar dig min vän!

Välkommen tillbaka


Vilken kämpe! Helt otroligt. Man får gratulera att du överlevde och hamna på dina bara fötter på jorden igen.
Nu har iallafall du något och skryta om resten av ditt liv, kanske blir din nya raggningsreplik.

Ompalompa

 
Denna morgon har jag bara bläddrat igenom en tjejs blogg och verkligen blivit inspirerad om att man bara ska vara sig själv. http://hanapee.com så därför skrev jag en hel A4 om hur jag var som person, som jag tänkte publicera, som jag tog bort. HA! Jag kom fram till att det var flera positiva saker som övervägde negativa. Helt otroligt, nästan så att man vill skriva "Mission completed" (Och så gjorde jag det, hihi busfrö) ÄH YOLO. Men jag menar, jag kommer ju alltid att vara Jessica, den dära tjejen som har som mål att bli sjuksköterska och ta hand om barn, människor, djur, måsar, skalbaggar och massa andra konstiga varelser som lever på denna rundformade planet. (som att barn och människor är inte samma sak samt skalbaggar & djur???), skämma bort människor dem man älskar och ge dem en stor sliskig puss bara för att de har en sån stor betydelse i mitt liv. Jag kommer aldrig någonsin vara någon annan, nej tyvärr! 

Jag med min bedårande Maggie-tröja som man knappt ser hihi va kult.

Det finns inte vi och de - det finns bara vi.

Mina fina, jag älskar er. 

La asignación completa


Bilderna är tagna från facebook.

Har haft en hur fin och underbar vecka i Spanien med min spanskagrupp och alla andra spanjorer. Alla var så trevliga och snälla, och jag hade säkert ett gott leende på läpparna varje dag. Som t.ex. när det var min födelsedag. Alla sjöng för mig på svenska, engelska och spanska i bussen när vi var på väg till en mysig stad och sedan bjöd min spanska familj på urgod mat,brinnande tårta, fina presenter och en födelsedagssång på gitarren. Och massa pussar och kramar förstås. Åååh! Längtar även tillbaks när det gäller värmen på kvällarna och all den spontanitet som då inte finns i detta kalla land. Det är ju inte direkt så att man kan heja eller börja prata med vem som helst här som man kunde göra i Spanien. Funderar starkt på att flytta tillbaka dit eller bara bosätta där i något år och tjäna ihop någon slant. Förhoppningsvis nog med min amiga loca Sarah. 

Te quiero

Hola amigos! 
Sitter här och försöker trycka i mig lite vitchoklad, varför vet jag inte. Har liksom fått och käkat hur mycket mat som helst i Spanien, så varför inte äta lite mer liksom nu när man har börjat rullat som en liten köttbulle. Är hur trött som helst efter el viaje de Espana men försöker åtminstonde hålla upp mina ögon så att jag orkar plugga lite. Och äta min choklad. Nej, imorgon är det ny dag, och då skall jag sluta äta sådant äckelsockermatsomjagälskar och börja träna. Man blir så mycket piggare av det och dessutom så orkar man mycket mera nu när det i höst och myz. Älskar denna månad, kolla bara alla dessa färger! 

Bilder i plural kommer som småningom från Spanien.
Hasta la vista mientras que baby 

Svansjön


Heldag i stockholm med mamma. Shopping, mat & rysk balett. Kunde inte ha blivit mycket bättre! Nu väntas ynka timmars sömn.
Peter Tchaikovsky – Swanlake

Jessica Eriksson

Live, Love & Laugh

RSS 2.0