Jag är inte rasist, jag är pianist. Jag trycker ner både svarta och vita!

Idag är det Earth Hour, och jag ska på fest. Hur ska det gå till? Jag måste ta med mig massvis med ljus annars så kommer jag inte att se någon förutom massa tänder, och det vore ju inte så trevligt. Man vill ju se personen, djupt in i deras ögon.

främling, vad döljer du för mig. I dina mörka ögon


Ett brunt öga

 

Ååh

Men jag vet väl ingenting

Åh, mamma kommer in i vardagsrummet och var sugen på två stycken Ahlgrens bilar som låg så fint på bordet. Hon sträckte fram handen men jag sade "Stopp! Dem där har jag stoppat i näsan." Oh, ack hon började att gorma av förtjusning.. eller inte. Hon for iväg därifrån fort. Medans lille jag bad till gud om förlåtelse om att jag hade ljugit och tog dom stackars ensamma bilarna själv. Vilken buse jag är! Buskorv, BUSFIA. Det är roligt att busa. Ibland får man det. Faktist.

Instead of "lol" try, "lsimhbiwfefmtalol"...
Laughing silently in my head because it wasn't funny enough for me to actually laugh out loud.


Dessa dystra dagar

När man bara tänker på döden. Alla nära som har gått bort ifrån en, det går så fort. Min moster, mormor och nu min syssling. Det svåraste är nog att man vet att de aldrig kommer komma tillbaka, hur mycket man än vill det.
Jag undrar också ibland hur nära-döden upplevelsen är, om det är ett slags ljus man ska nå när man befinner sig i en vit tunnel. Jag undrar också ibland om man kan blicka tillbaka i sitt gamla liv eller vara en slags själ som kan se de andra och deras reaktioner när man är död.

Usch, vilka hemska tankar som for upp.
RIP Mattias
Alla änglar finns i himlen

En dag utan ett leende är en förlorad dagHatar när det händer :C vääärsta problemet likzom.

Idag sprang jag. Väldigt fort. Till Handelsknuten för att INTE köpa godis, utan jag gjorde annat bus där. Det var roligt. Jag skratta när jag sprang. Jag vet inte varför HAHA

Du kastade en förtrollning på mig och jag föll för dig

Beer bong med cider

Ännu ett nytt ord i mitt ordförråd: tjolavippen. Tänka sig att man lär sig mer och mer i livet!
Var på en festlig tillställning igår för att fira Hanna som har gått och blivit myndig. Mycket trevligt var det just för att man fick träffa annat nytt folk också. Ahjuste, jag heter tydligen Lisa hihi

Hurry up, we´re dreaming


Fick en sån gåshud på armarna när jag lyssnade på detta stråkljud eller vad man kallar det. Gillar den starkt just för att den annorlunda videon gjorde den ännu bättre. Jag vill också kunna lyfta på saker och kasta iväg det. Man skulle känna sig så powerful.

"En del har undrat varför jag ständigt tar av mig glasögonen. Det är för att slippa se er"..- Göran Persson

Göran Persson var en klok man, men ändå inte.
Min klass var nämligen på riksdagsbesök i den stora staden såkallad Stockholm och lärde oss väldigt mycket. B.la att det finns många kändisar som man kan se där och om man inte gör det så är det vissa personer som vill likna dom, hur man äter god mat från Tacobar, lära sig dem nya modetrenderna i vår (mycket färgglatt!) & att det finns tiggare i varje gatuhörn. Mycket intressant dag!Tyckte att Kristina skulle hålla i trollets näsa, men nääh hon ville bara pilla på den.. Haha söt!

Det mest fridfullaste stället jag har varit på
Så varför gråter jag nu.

Bad is the new goodFuck yeaah

Känn en doft av käärleken, den sveper tyst förbiHar varit på konfirmationsläger i den rätta viken (Rättvik) under helgen & nu beger jag mig mot Alva snuttis <3

What if God was one of us

Ska bli skönt och komma iväg imorgon, men samtidigt inte. Förmodligen så kommer Alva och vinkar av mig vid tåget och säger farväl. (Okej Jessica, du ska inte ut i krig!! Du ska faktist åka till Gud, han kommer att stå där med öppna armar och le mot mig.) omgf Förra året då vi var i Rättvik. Allting var bra då.
En sån syster som du Johanna borde alla ha , känns så skönt och bara prata ut om allt. 

Smile, it confuses people

Ett måste till sommaren. Och snygga glarrisar sen så är jag nöjd. För att spara lite pengar till resor och allt annat i sommar som jag ska göra så ska jag rensa min klädgarderob. Och det som jag inte gillar/passar klipper jag och syr så som jag vill. Snåljååpen ;) JUSTE! Har äntligen tagit tag och lämnat ut CV till olika affärer & resturanger där jag skulle kunna tänka mig att jobba och tjäna egna cash. Men mina ögon dras nog mest mot MoesJoes..hihi

Ta hand om ditt hjärta

Har ni någon gång fått era hjärtan brustna? Reparera det innan det dör.
Jag vet inte vad jag ska tro om det här, men det blev väldigt intressant när jag fick syn på denna artikel i tidningen. Världen är allt bra underlig ibland.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/brustet-hjarta-kan-doda_6916763.svd

"Jag känner mig så grön idag. Jag kanske börjar bli miljövänlig?"


Inspiration till vad jag har idag på mig. Ungefär.

Det är fult att ljuga

Godkväll.
Idag är det söndag och är väldigt trött efter igår, var nämligen på fest igår i Bergsbrunna. Jag hade verkligen superdupernuper kul, vilket var längesen jag hade. Kanske för att jag har mina otroligt bra vänner som ställer upp för mig i alla lägen & även min familj som gör så att jag känner mig starkare.


När jag ser er så ser jag oss.

De enda hemligheter en kvinna kan bevara är de hon inte känner.

Ännu en dag på slottet imorgon, känns skönt med lite helg! Även fast skolan har varit hur chill som helst denna vecka då vi har fått slutat betydligt mycke tidigare än vad vi skulle ha gjort. Ja lärare kan också bli sjuka..Söta Wilma som gärna ville ha en bit av smörgåsen, och det fick hon. Det är även Internationella Kvinno-dagen idag. Idag ska alla kvinnor hyllas med champagne och jordubbar! Skåååål

Only the dead have seen the end of war. ~Plato

Sitter stenhårt och pluggar inför historia provet imorgon, det kommer att handla om imperalismen,nationalismen och första världskriget. Väldigt intressant tycker jag. Därför började jag att diskutera detta ämne vid matbordet med min kära familj. Jag ville få fram mina kunskaper som jag hade inom detta område.

Jag: "Nu förstår jag äntligen vilka konsekvenser imperalismen fick under 1800-talet och varför världen ser ut som den gör idag."
Pappa: "Jasså, hur då?" (försöker låta intresserad medans han kollar på Jocke som äter maten)
Jag: "Jo, det är så att efter imperalismen så började rasbiologin att excistera och vi i västvärlden ansåg....."
Sedan hör jag hur Jocke sprutar ut mjölken som han hade full av munnen just för han blev så till i skratt.
Pappa och han börjar att skratta. Och jag ser ut som ett frågetecken. 

Förutom att jag tycker att detta ämne var väldigt kul, så tycker jag förövrigt att historia är roligt. Tänk och kunna resa runt om i världen och veta exakt varför just denna ruttna byggnad står där den står, men att den hade en viss betydelse för hundra år sedan. Eller varför våran värld ser ut som den gör idag, uppdelade i olika folkgrupper och kulturer. Det finns alltid ett mönster till livets baksida. Porrigt men sant.

En timme kvar att leva

Tjolahopp!
Nu har jag äntligen bestämt mig för att sluta med innebandyn, nu slipper jag störande blickar på mig från dig. Ganska befriande om jag skulle säga det med andra ord. Men kommer sakna er andra!
Så nu ska jag ta tag i och göra saker som jag blir glad av har jag fått råd om..


En helt vanlig match då vi har dem rasistiska tröjorna. Alla vi ser aningen nervösa ut, speciellt söta Matilda med sitt lilla finger i munnen.

För innerst inne vet dom att dom har fel och du är underbar

Helgens trevligheter spenderade inne i Globen med massa härliga människor där vi väntade ivrigt på att lyssna på Avicii. Jag gillade stämningen när det var helt proppfullt med människor som dansade tätt intill varandra. Mycke svett blev det ju förstås! Därför blev jag väldigt förvånad när man fick höra en besviken tjej till sina tjejkompisar "Åh vad är det som luktar? Det luktar jätteäckligt, USCH är det svett?!" lilla kvinna, vad gjorde du där egentligen..
Sedan när vi for hem så fick vi höra att det hade skett en olycka där. Tråkigt nog så hade en läktare ramlat ner och flera människor skadade sig rejält. Usch..mina tankar går till er. 
Sedan var ju jag även på MusikDirekt med Hanna & company för att lyssna när Fabian och hans band lirade, grymt duktiga var dom. De var helt klart värda att gå vidare, men inte gjorde dom det.. synd :(
Nu ska jag gå till klassrådet och diskutera pengar, farväl!

Vi eldar med papper
Jessica Eriksson

Live, Love & Laugh

RSS 2.0