Jag beundrar de människor som vågar

Att vissa människor har ett sånt stort hjärta att de kan utan att tänka, ingripa och rädda en annans liv. Det är så fint tycker jag. Önskar att jag också vore så modig och inte bara säga "ja men sånt skulle jag också göra", men när det väl händer framför ens egna ögon så står man ändå där och ej vågar.

Annars då? Har firat det nyförlovade paret med mat, champagne & tårta. Jag är så himla stolt över min syster, just för att hon har fått sådan tur och hittat en sån bra kille som Fredrik är. Ååh nej nu blir jag avundsjuk här..

Har hört om en tjej - Magnus Uggla

Hejjhopp gummisnoppp, sitter här och lyssnar på Magnus Uggla. standard?
Tänkte berätta lite om helgens bravader och skvalleeer.
 
I fredags var jag först på lyktvandringen som låg vid kvarnfallet, hur sjukt fint som helst var det! Jag säger bara, ni missade något helt magnifikt. Sedan bärde det av mot en fest i Luthagen med Eve & Tova. skoojjsii!
 
I lördags käkade jag & mamma på Ikea hihi och sedan bara hade en myskväll framför tv:n med lite snacks, somnade i soffan..som vanligt..
Nu söndag, har jag vart på kusines hockeymatch som spelades mot Djurgården. Tyvärr fick stackarn åka in till sjukhuset..tufft och spela hockey ibland!
 

Go hard or go home

Såhär såg vi ut på sista dagen av Kattes Spirit Week, därför så kände vi att vi skulle kötta och bara köra denna dag. Det fick bli heeta tjuvar/fångar! Syns det??

Du är som ett farligt lockbete

Godafton i stugan min fina blogg. Jag börjar mer och mer bli sugen på att byta till devote, varför vet jag inte! 
Annars så rullar livet på, har varit på teater med klassen ikväll, hur mysigt som helst! Sedan har vi haft olika teman i skolan där man ska klä ut sig till just det temat som är varje dag. Idag var det t.ex cocktail-party och då passade jag på att sätta på mig en liten snygg svart klänning tillsammans med grå kort kavaj. Enkelt men snyggt! Imorgon är temat "Disney" och jag vet redan många som ska klä ut sig till olika typer av disney-karaktärer. Ska bli riktigt kul att se. Jag själv har dock inte hunnit med att hitta några exakta kläder till det så jag skippar nog det denna gång. Annars så skulle jag gärna vara min favvo; Nalle Puh 
 

In the air tonight - Mike Tyson låten

Mitt höstlov bestod av:

En fet fiesta i sköna Storvreta


Tre fina dagar i Prag med mamsen & pappsen. Ska lätt åka dit igen när jag blir äldre!

Hade lite planer åt min fina tjej men tyvärr så blev det inställt. Så åkte hem till Julia och bakade en läskig tårta hihi.


Förade lite hos Karolina innan maskeradfesten som var i Lurbo. En riktigt bra kväll


Sedan träffa mina goingar igen.

GUTEN MORGEN

Här sitter lilla jaag och dricker hemmagjord ingefära té och pluggiluggar och skuttiduttar och lite annat. Denna dag kallas Söndag, vilket menas rulla tummarna, filosofera och spela gitarr/piano! Låter dundeeer hihi. Köör på en lila effekt sådär lite coolt.

Jessica Eriksson

Live, Love & Laugh

RSS 2.0