Hon kommer vinna allt



Låten, kläderna, looken, dansen. Loreen kommer helt klart ta hem allt!

Vi var som pusselbitar som passade ihop så bra, jag visste bara inte att du var en sån pusselbit som hade flera sidor.

Jag fick tillbaka min kärleksdikt från min svenska lärare idag. Hon tyckte att den var jätte bra så jag blev glad för den betyde väldigt mycket för mig. Även idag gick jag ut på en promenad i det härliga solvädret och massa funderingar kom upp i huvudet på mig. Helt plötsligt så kom jag på massa dikter?! Haha. Ska bara skriva ner dem på ett papper sen ska jag nog skriva ihop en egen pianolåt. Praktist.


Jag älskar våren och svensk musik, japp. Även Thomas Di Leva.

I know you like it

Säljer klubbkort, ett rabatthäfte för dig som gillar att hänga på donken eller andra resturanger eller varför inte unna dig snygga kläder från olika affärer. Det finns även rabatt på olika behandlingar, bl.a thaimassage och annat kul för endast 160kr! Hör av er till mig om du vill köpa, pengarna går våran klass resa hihi ♥ Det gäller t.om 31 augusti. Man får även ett presentkort på Bianco med värdet 100 kr utöver, hur fantastiskt låter inte? ;)


Jag bad till Gud att hans son ska öppna din käft så att du ska börja tala.

Som jag skrev i tidigare inlägget så skulle jag till Orsa, där jag bara kunde ta på mig skidorna och bara njuta och koppla av från allt. Men inte blev det så. Så detta lov blev att jag tog fram spritflaskan istället och kopplade av på ett annat sätt med mina nära och kära. Även mysiga övernattningar ,turer in till stan och turbulenta snubblingar på den hala isen har ingått. Ärligt talat så vet jag inte vad jag skulle göra utan mina vänner.


Lekte vuxna och tog en ordentlig kinabuffé där mycke snack och skratt ingick.

Träffade mina favorit-tjejer för att fira Caroline som har blivit 1år äldre. Världens godaste mat och ur söta cupcakes!

Gick och såg Chronicle gratis på storbild med ett skönt gäng från församlingsgården.



Övernattningsmys hos Kristina där vi slickade smet och kopplade av med en klassiker "Bridget Jones Dagbok"


Träffade min diamant och spenderade kvällen där.
"My bestfriend is the only person who never gets tired of listening to my own pointless dramas over and over again"



Festligheter ute på vischan hos Sara


Och även i en lada där jag fick lära mig att hästar kan faktist ligga och sova. Mycket trevligt!
Ögon kan aldrig ljuga, de kan bara se sanningen så förneka inte det när jag själv såg.


Biomys med Emil, David och Cecilia. Mycke skratt.


Avslutade lovets slut på ett väldigt bra vis. Det började med jazzhäng i Gränby till fullt hus i Nåntuna.
Och ändå har jag inte hunnit med allt som skulle vara planerat. Till er små filurer som känner er träffade så tar vi det nästa lov eller när som helst! Puss

En gång i Phuket


Gick och såg den ikväll ganska spontant med mina kära vänner, otroligt rolig var den. Skrattade hela tiden under filmen fast min humor är ju som den är men jag rekommenderar den helt klart! Har ju även varit i Phuket förut så det var lite roligt att man kände igen sig. Åååh nu vill jag bara ladda ner den och kolla på på den igen. Olaglig jag är!! Mera bilder kommer upp imorgon från mitt härliga sportlov. Puss!

Partydags ;)


hihi outfit! :* xDD

I still want to drown whenever you leave


Godnatt säger jag med denna låt och sömniga bild. Bilder kommer senare vad jag har gjort för busiga saker under lovet. Ville bara säga att jag älskar mina vänner. Dom är bäst. 

"Det glada hjärtat lever längst" - William Shakespeare


Om du vill känna dig exotisk..


Spa Wisdom Polynesia Miracle Oil heter då denna som du hittar på BodyShop för ca 200kr. Man ska ha den när man badar, då man bara häller i några droppar. Huden blir jätte len efteråt, jag kände iallafall skillnad! Fem av fem toasters får denna av mig.

Somebody that I used to know

Vill bara komma iväg bort bort från allt och rensa mina tankar....så hoppas det blir som planerat att åka till Orsa Grönklitt på sportlovet ♥

Just som när man planerar att komma iväg från allt så ska all problem komma dit? tror jag skippar att åka me..

Glad alla ♥ dag!

Spenderade alla ♥ dag med världens bästa, körde lite så där romantiskt på Storken med cheese, pommesfrites, cheddardipp,kaffe och mycket prat. Det är så skönt när man förstår varandra.

Bara för att det är kärlekens dag idag så skrev vi alla en varsin kärleksdikt på svenskan, såhär lyder min som jag skrev ihop lite snabbt:

Tankarna i mitt huvud lämnar jag kvar på land,
det enda jag vill är att segla iväg med dig.
På det stillaste vattnet i nordöst,
där inga röster kan höras.
Tar ut mitt hjärta och lägger i din hand,
nu är jag inte längre rädd.


Kysser dig ömt och viskar i ditt öra,
vill inte att vågorna ska få höra.
Varje stund med dig ska vara speciell,
i en tid som ingen annan har fått ha.
Låt oss bara segla iväg.


Alla hjärtans dag kan även gå ut på att få ett sårat hjärta som vissa älskar att få förstöra.

R.I.P Whitney Houston

Now when everything has felt good again..



En av de fantastiska låtarna hon har gjort. Otroligt vackert.

Cause you´re a good lier, that´s why I´m laughing about it



I´m just tired today

Ohoj vilken helg, massvis med bravader!

Ni vet den känslan när man står där mitt på dansgolvet med hög musik som dunkar i takt med allt dansande. Det är underbart! Jag blir alltid så glad då.





I fredags så var vi ett gäng tjejer hemma hos Kristina för att fira den lilla tjejen som har blivit 17-åring! Därefter blev de lite fest på det i en lokal med massa andra som kom dit. Jävligt lyckad kväll skulle jag säga med andra ord.
Igår, lördag så åkte jag yttligare en gång till Sävja där det vankades fest, men den här gången med alva,emilia och josefine. Där var det också väldigt trevligt och hela kvällen blev värd, självklart så blev de ännu trevligare när man fick träffa på folk som man har träffat förut, och även Joel som man har känt sen barnsben! Blev verkligen för mycket av det goda, men dricka upp sista droppen skall man. Därefter blev det en kort sömn i fyra timmar sen opp igen för konfa!



Before I die











Det finns så mycket jag vill göra i mitt liv, jag vill bara resa runt och upptäcka saker i hela världen, göra galna grejjer som man aldrig kommer att glömma. Sen så får ödet bestämma helt enkelt. Men visst vore det ändå ganska häftligt och bli 100 år? Det ska jag satsa på iaf ;)

Fashion isn´t to wear the newest clothes, it is to create something new from your heart.



Det finns även andra videoklipps med Rulle, där han säger:
" Hej alla barn, jag heter Rulle. Jag kan tala tyska: dassrulle!"
" Hej alla barn, jag heter Rulle. Jag är trött: mattrulle!"
HAHA hur underbar är han inte.

Jag har verkligen blivit insatt i debatten om förlängd pension som kommer vara till 75 år. Riktigt intressant må jag säga. Vem vet, mitt framtida yrke kanske blir politiker ändå..? Nu tillbaka till min skola! Idag hade vi spansktalande människor i Katedralskolan, ohoj så trevligt. När jag skulle ta en macka så hörde jag massa kackel och snack när de pratade spanska, man fick reda på mycket. Jätte roligt hihi :D

Mi alma se muele


Var på Fuego pass med milla och vi skakade rumpa riktigt denna gång. Grr!

Du låtsas som du aldrig varit min vän


Om Gud förlåter oss, vem fan är vi som inte förlåter varandra?

HEJ MINA MÅNGA LÄSARE FASTÄN JAG INTE LÄGGER IN PÅ FACEBOOK STUP I KVARTEN ;) haha ägd.

När jag föreslog att tatuera in ett kors i nacken så började min syster att gapskratta och säga "Men Jessica, du har ju blivit värsta kristen och grejjer." Då körde jag denna.


Jag fångade en räv idag, men gladast var nog räven.


Nej jag skojjade bara, idag är jag mycke gladare än räven. Satt bredvid en gammal gubbe på bussen som hade börjat somnat och helt plötsligt så snarka han. Jag ville bara skratta haha! Sedan när jag var på väg till skolan så gick en annan gammal gubbe förbi mig och hejade på mig. Jag kände inte han, så jag var tvungen och vända mig om och kolla ifall det var någon bakom mig, men icke. They made my day ♥ hihihi

We make the hipsters fall in love



I wanna play a game..


by competing and see who can ride our bikes longest.

Filmmys igår med Sickan och Jejkan, lika roligt varje gång och träffa dom. Drog även en fika idag på stan med Emma & Fellan och några till. Ååh vi har så bra planer!

Längtar till ikväll 

Det är ingen vanlig dag, för det är Kristinas födelsedag!

Hipp hipp, hurra, hurra!

Min fina vän och jag 

Veronica Maggio – 17 år

Idag så har jag även tagit ut min underbara tandställning som jag har haft i 3 år. Det känns helt fantastiskt och jag känner mig så himla glad över det hihi. Hela dagen har bestått av firande, det har enkelt  varit en bra dag idag!

När vi dansar tillsammans så stannar hela världen runtomkring oss och det ända som hörs är våra steg som går i takt till musiken.

Väldigt poetiskt må jag säga! 
Åter till verkligheten. Mitt schema idag har bestått av massa tråkigheter där begravningen ingår, usch verkligen hemskt. Kan erkänna att jag blev väldigt känslosam och började grina massvis. Men det får man göra på begravningar. 

Kan även passa på och säga att jag har prövat på dansen Fuego på Friskis&Svettis, riktigt värt och göra om man gillar att vicka på rumpan väldigt mycket. Vilket jag älskar. Hittade även en passande låt på Spotify som passade in till denna dans, och även till mitt pluggarbete! Har ju spanska prov på fredag så tyckte det passade bra eftersom låten är inte på spanska kom jag på...utan på portugisiska. Språket låter ju så lika! Men man får verkligen sommarfeelings av denna låt. Njut och tänk att du ligger på en vit playa med en drink i handen medans du spanar i heta boys som surfar i det knallblåa havet. Utomlands då såklart, inte har vi sånt här i bittra Sverige. 


Jag tyckte denna kille var lite charmig på något vis, eller så blev jag bara imponerad av språket.

Jessica Eriksson

Live, Love & Laugh

RSS 2.0