Så många stjärnor det finns på himlen, så många gånger har jag fällt en tår för dig.



Sitter här och lyssnar på denna dystra låt i mina hörlurar i min ensamhet. Det är så många känslor som kommer upp. Och minnen.

Det är inte jämnt, utan vissa stunder, då jag får se ditt ansikte. Det är då det känns. 

Det sägs att det brukar vara bättre förr





Klart jag håller med om det, fast bara ibland. Saknar min gamla dansgrupp då vi dansade jazz, jag älskade den dansen.

Har varit ute och skiat med far min


Det gick segt eftersom jag hade för korta stavar, men annars väldigt bra! Dessutom så var det fransmän uppe i spåret, ena var faktist riktigt snygg! Så då gick det ännu lättare att glida, en riktigt bra start på dagen helt enkelt. Igår åkte jag även pulka med Emilia och Lina i olika backar i Storvreta, det var riktigt kul och man kände sig som ett litet barn igen hihi! Nu bär det av och träffa saknade Moa, vi bor ju trots allt ändå så nära ♥

Victoria´s secret angel



En underbar bodylotion som luktar himmelskt gott som jag fick av min familj när de var i London. Jag ville så gärna rekommendera den till er alla (ja även killar lol), men tyvärr så finns den bara i fyra städer.

Åh vad jag älskar den, därför är jag extra försiktig om den och sparar den till speciella tillfällen, hihi.

Skjorta,kavaj och BLÅA byxor



Ja precis, de knallblåa byxorna till höger har jag köpt idag, just för att jag älskar den färgen just nu. När jag såg de rosa byxorna så tänkte jag "Men usch, vilken färg.." men skulle inte förvåna mig om jag skulle köpa de till våren, vem vet liksom. Man måste pröva på lite nya grejer!! Annars är man feg :> NEJDÅ. inte alls.
Jag var även väldigt snål idag, varför var jag det? Jo för att jag dansade gratis idag. Disco nivå 5 med Julia.E t.o.m! Jag gillade det, jag fick en sån energi i kroppen då musiken skruvades upp och det kändes som att jag verkligen gav allt. Efter ett tag så kändes det som att jag skuttade lite som en kanin. Jag började även att diskutera detta skuttande för Kristina via telefonen. Hon skrattade :( och helt plötsligt så lyder hennes fråga "Jessica, vad är det för skillnad mellan en kanin och groda när de skuttar?" Haha älskar våra konversationer då vi kan prata om allt. Och då menar jag verkligen allt underligt som finns på denna jord. Så underbart. Och ni ba: kbry.

Tillbaka till den underliga frågan som Kristina ställde, är det någon som vet?


Jag ville även säga att taizékorset är väldigt fin. Funderar på att kanske tatuera den i nacken.

Fått tips på nyttiga muffins och pannkakor!

Hälsosamma muffins

- 1 mogen banan
- 1-2 äggvitor
- 2 dl grynost
- 1 dl havregryn
- kanel
- 1 matsked vanilj
- 1 tsk bakpulver
- frusna bär


Pannkakor med havregryn

- 2-3 ägg
- 3 dl mixad havregryn
- 6 dl mjölk
- 1 nypa salt - bara för att få lite smak på det hela!

Och sen en nyttig smoothie på det..med havregryn..

Det var allt för mig! Hushållerskan Yessica kommer som småningom tillbaka med nya och goa recept.


Jobbiga jäkla bussresa - en av de jobbigaste jag har varit med om.




Ni är bäst helt enkelt. ♥

Trots allt som har hänt så är du perfekt i mina ögon

Ojj, vad kvällen gick fort idag! Tiden bara rusade förbi. Hade nämligen lite chillkväll med gamla/goa vänner där vi b.la spelade lite kort,poker och bara hade kul! Roligast var nog när Leo och Robin skulle gå till grannen och fråga efter socker och kondomer..no comments ;)

Nej dags och sova, har ju trots allt lite planer för morgondagen :D ååh jag mår bra!

Häxor från 1600-talet

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/haxbal-het-fraga-i-tyskland_6760811.svd#after-ad

Så till er som undrar, vad är en häxa då? Jo, En häxa är en person som tros ha övernaturliga, magiska krafter. Magi existerar i varierande grad i olika trossystem runt om i världen. I västvärlden var en häxa i folktro och sagorna en trollkunnig kvinna. Enligt tron så kan häxor förvandla olika varelser men även ge den missväxt och kasta besvärjelser på en. Under vissa perioder så ansåg även samhället/kyrkan att häxan var ett hot.

Ska man verkligen tro på det här eller ska man börja ta en funderare på vilka som egentligen kan vara riktiga häxor? Mohaha

Vodka - the water of life

Hejhopp! Idag är jag glad, och jag känner mig på topp. Även igår var jag också väldigt glad. Jag var förbi församlingsgården och kikade in bland allt folk som var på UG, vi fick en gratis kexchoklad hihi! Sedan for jag till centrum där jag mötte Fabian och Erik och tog en liten promenix med dom och bara pratade om allt möjligt. Idag så var det bara hem och fixa sig sedan åkte jag till Grand där det var lite musik som spelade, jag gillade det!

Här får ni en karta till grand, ifall att om ni vill gå på drogfritt discopartaj med p12or...eller jag vet inte hihih

btw..så vill jag ha sommar snart. Peace & love och Kroatien. Sommaren är bokad till 100 %!

Med min nya kamera







Ack en sådan lördagskväll






My shining star


Så himla snygg. Jag är så stolt över att ha dig som min syster. Du är en sån underbar person.



Idag har jag kört BattleField 3 på Xbox och jag kan bara säga att man blir så beroende, so damn good game ;)
ps. hjälper dig som har skrattat åt allt hela dagen, det har iallafall jag gjort :DDDD
Ett gott skratt förlänger livet, glöm inte det barn! 


Livet är ingen dans på rosor jämnt

Sitter med mina egna tankar i huvudet och det är inte bara bra saker som händer här i livet. Man får perioder då man har hamnat på botten. Människor försvinner lika lätt som en bortblåst vind ur ens liv. Hur bra skulle inte livet bli om vi alla människor kunde visa exakt hur vi kände för varandra. Det handlar om att visa sina sanna känslor än att ha dem inom sig. Behandla dom som du själv vill bli behandlad. Det handlar bara om att våga själv. Så varför hata,svika,snacka skit och ljuga om saker när det inte alls lönar sig i längden, jag tror det är för att man själv mår dåligt. Vilket är väldigt sorgligt. Vi alla måste ta hand om varandra. Stötta i svåra lägen, älska, förstå och verkligen finns där för varandra och även kunna förlåta. Livet är alltför kort.



    

nobody say it was easy





Ojoj här var det storm..

Nej nu skojjade ju lila jag. haha lila,rosa,viol kanske? nej attans vad trött jag är. Konstigt nog eftersom jag har bara chillerillat varenda dag hela helgen. tråkiga jag :( MEN! inte i veckan, för då var jag nämligen på lan med ett gäng i församlingsgården :D det var roligt. jag sov knappt. jag lärde mig skjuta. jag fick totalt 5 kills under de två dagarna. va söt jag är som har räknat dom också.
Jag kan också rekommendera en gullig film om man gillar gulliga filmer.."One day" heter denna och handlar om en kille och tjej som flyttar ihop på något vis och lever med varandra under en lång tid tillsammans medans dom träffar andra partners osv. De båda verkar lite avundsjuka på varandra redan från start och till slut så hittar dom varandra efter många OM och MEN. Jag gillar lyckliga slut :D


You better run, better run


Äntligen kommer mamsen,pappsen,johannsen och freddsan hem till mig och wilmsan. Åh vad jag har saknat dom! Och ändå har dom bara varit borta i två dagar.... Under den tiden dom har varit borta så har jag drömt så konstigt, att vårat hus ska brinna där jag själv också brinner upp (?) och att jag har varit på en ensam Thailandresa där jag har åkt en uberläskig rutschkana som innehåller mängder av saltvatten och hajar (?). Jaha, det var därför jag ville så gärna ha en solmadrass, puffar och en badring! Nej nu ska jag pussa dom fint, tänk om man kanske får något fint tillbaka, kanske en klädtrasa eller två?? 
Puss 

Ahjuste, det var ju nyår igår







Och sedan vid slottet där det var massa fyrverkerier som man hoppade till av, haha.
Det var en riktigt bra nyår med massa fina folk, kände att jag bara kunde skratta och vara glad åt ingenting, underbart :D dock så saknade man vissa folk.

Jessica Eriksson

Live, Love & Laugh

RSS 2.0