Vilket fordon ska man lita på???

"killar är som bussar, missar man en kommer det alltid en ny men du måste vänta tills den rätta kommer, så du inte tar fel buss."

- en liten luring det där, men rolig var den! hahah

Nunc at nuncuam - Nu eller aldrig


Amen titta!

Såg i fönstret att det regnade oerhört mycket så gick ut på verandan och kollade om det verkligen regnade. Såg att det var vita små prickar istället för regn så ställde mig ute i regnet i flera minuter och sa: "- Det snöar!!"


Äntligeeen

Vad jag önskar mig i julklapp..

Julen är ju snart här och jag har ännu inte önskat mig någon julklapp. Vad ska man önska sig i julklapp egentligen? Man har ju fått allt man har velat sen förra året..möjligtvis trisslotter skulle vara ganska intressant att pröva på. Dock så skulle jag börja känna mig som en tant som är redo att pensionera sig då..är ju bara 16 år och "fjortis" som min far kallar mig. Jag tror han har kommit in i klimakteriet.

Det är första advent idag också och alla klagar på att snön inte har kommit än. Jag håller med dem till viss del, att man inte får någon julkänsla än...men jag lovar, snön kommer komma snart, det tar bara lite tid. Samma sak är det med när man har förlorat någon vän. Det tar tid att få samma kontakt som man hade med den sen förr, men det kommer till slut att fungera. Bara om man vill och hoppas på det.

Har även fixat till i mitt rum med lite ljusstakar och annat julpynt. Det blev ganska bra!
Som min far sa "- Tänk på att staken ska bara vara uppe i två månader, sen åker den ner"
Haha lite roligt var det.

"Du är så söt! Älskar dig.."

Tog tag i nya tag efter skolan och började att städa mitt rum, herregud vad skönt det känns efteråt när allt i rummet har blivit renare! Däremot så var det ganska kul och städa..hittade bl.a 500 kronor från mormor och morfar.  Tänker på dig mormor.

Hittade även ett litet sött brev jag hade skrivit i årskurs 6, skulle jag gissa på..Stavningen var ju dock ingen höjdare men ändå förstod jag direkt vad brevet handlade om. Massa minnen ploppade upp i hjärnan på mig..hihi
Brevet löd iallafall såhär:

Bara till Dig!
Fatta du mina känslor för dig.
Det är så svårt för mig.
Kärlek gör ont när det inte går.
Jag får vänta fler år.
Tills du kommer till mig och jag får en tår.
Vänta bara, men inte för länge.
Visa dina känslor om du vill.
Så ser du en lycka i min själ.

Och sen ett rött hjärta med ett namn i. Under står det: "Du är fan bäst! Du är så söt! Älskar dig.."



När man tänker tillbaka på allting som har hänt, kan man inte göra något annat än att le..

Nightmares


My heart is refusing me

What did you expect?

Hade lite tråkigt på eftermiddagen efter skolan, så tog en kopp té och kollade på lite youtube-klipp och skrattade för mig själv. Självklart så var det ju olika klipp från Sunes Jul jag kollade på. 




Insåg efter dessa klipp, att det är ju Håkan som jag tycker är rolig. INTE sune...

ledtrådar till vart jag ska till ikväll


                       

gurka och morötter plus dipp<3

Har haft en helmysig lördagkväll med några sköna typer från vattholma: leo,sverker,eve och milla och från storvreta där emil och tomas ingår.
Biljetterna till Avicii är även bokade och ännu en konsert väntar på mig på måndag där Skrillex ska spela. Jag är grymt taggad!

Bild tagen från mig. Det är det viktigaste i livet, att njuta av det.

bästa du




verkligen en tjej som man kan prata mellan himmel och jord. en tjej som förstår min seghet och mina skämt. haha helt klart bäst är du <3

filosoferar mig bort


Ju äldre det blir men fortfarande lika värdefullt

Ludwig van Beethoven – Moon Sonate, Part 1 - Denna låt är helt otroligt fin! Glad att jag kan den nu hihi

Brend Tech – Moon Sonate - Original Mix - till er som gillar mera disco,disco...

Drink and die then you can fly


Älskar att man blev typ lökig på lanet också..hihi

Pappa<3




Farsdag idag, och självklart så är det din dag idag pappa. Glad att jag har dig! puss

Läckra Cupcakesformar

Cupcakesformar säljs till dig som gillar och baka, en bra julklapp och varför inte överraska någon med en present. Vem älskar inte bakelser liksom..

Dessa designade bakformar finns inte att köpa någon annanstans, vilket kan kännas extra lyxigt när du bakar. Priset är två st förpackningar med 100 formar i varje för 99 kr och finns flera olika mönster på dem, pengarna går till H11A's klassresa. Kontakta mig om du är intresserad ;)

under the coconut tree you´ve been chillin with me

sitter med choklad i munnen och kollar på tatueringar med denna låt i öronen. får typ rysningar av låten hihi..

       
    

köpte lite grejjer..


ojj gillar och visa min hand..? hahah 

"Jag går i första ring och jag fattar ingenting"

jag vill ha sol,sol,sol och kort kjol



sammanfattningen av mitt lov:
SUPA
SUPA
SUPA
SUPA

nejdå nu ska vi ta det lilla lugna...

Lovet började med en bra start med fest, sen har det varit mys me mina goa vänner. Betett oss som vuxna och varit ute och käkat på fin resturang, firat och gått på bio me sockersöta alva, umgåtts med grabbarna där vi har spelat och kollat på film, lanat sims3, en heldag med Kristina och en liten del me hennes pojkvän Markus sen var vi ute i storvreta och träffa folk och sedan sov hon över här, begravning för mormor och nu på sista dagarna har jag blivit sjuk.. Mycke trevligt lov med trevliga människor. Nu är det dags för plugg och sedan är det bara att längta till nästa helg...;)

The funeral

Band of Horses – The Funeral 

Kan inte fatta att du är borta ur våra liv nu. Vår bästa älskade mormor, du kommer alltid finnas i mitt hjärta ♥

hej hej monika hej på dig monika

Nämen tjaabalubakuba lala:D
Eftersom det är höstlov så måste man hitta på lite saker med sina kära vänner som jag har gjort ganska mycket nu dem senaste dagarna. Igår fyllde Alva 16 år (whoop whoop)! Firades med bion Paranomaly activity 3 och jag kan erkänna att jag sket på mig. Fem av fem toasters, helt klart :)
Sedan for vi till vattholma och träffade Sverker och Leo. Vi rökte vp och mös ba och sen me lite kladdkaka ba som Leo hade bakat. (Duktig pojke!!) Träffade även på hans urgulliga pudlar, Olle och Svambob. Dem såg ut som får :p. Kollade även på film och klockan blev så mycket så jag och alva for hem till henne och spela Sims 3. Där har vi gjort oss själva till horor i en bordell med en kille som är våran pimp. (Avslöjar inget namn!! Top Secret)
Tror jag har blivit besatt av Sims 3.

Jessica Eriksson

Live, Love & Laugh

RSS 2.0