Hey sexy lady

Hej. Jag är jätte trött och därför måste jag sova. Innan det ska jag dricka vatten , just för att det är så gott, så nyttigt! Har även tryckt i mig en cheeseburgare så den måste bort imorgon! Jag hoppas på en solig morgon imorgon, så jag kan vakna glad och göra nyttigheter som måste göras.

Det roliga är att jag fortfarande tänker.

Nej, nu vill jag ha sommar!

För det är hon som skriver sina egna texter, ja till och med poesi

Dagens kärleks/ideal - eller bådadera

Vi har nog en längre tid tillbaka, t.o.m sen vi föddes kunnat drömma och föreställa oss hur en perfekt kärlek ska se ut. Hur killen ska ha för slags klädstil, dess utseende och personlighet. När vi ser en sådan person så fastnar våra ögon direkt för den och det är då man börjar bli kär. Man har helt enkelt fallit. Men chansen är så liten och det är därför är vi så ivriga och väntar när den "stora kärleken" ska egentligen komma fram när vi minst anar det. Och kärleksfilmer gör ju det inte definitivt bättre för oss för att tänka på andra tankar, där allting är precis som i en flickas dröm.  


Men när man väl har fasnat i den underbara känslan, som kommer att hända alla oss en dag, så är faktist allting som i en dröm. Vem älskar inte att bara kunna kolla på varandra och le mot varandra, utan att säga ett ord?

Det var allt för mig om kärlek. Kärlek är fasiken underbart.

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Har liksom blivit ett slags fan av Håkan Hellström helt plötsligt. Jag gillar hans texter för dom känns så levande (?)
I helgen så var jag som sagt med både nya och gamla vänner, och det var riktigt trevligt! Idag så var jag även på Paintball med Ug-gänget hehe, jag fick flera kills än vad jag brukar få på COD! Ytterst roligt var det iallafall.Bad-ass. Så watch out ;)

Man får starkare ben i uppförsbacke

Hej, tjena, hallå, hejsan, hello, tja, yo, JA ni fattar!!
Dags att uppdatera lite vad som har hänt mig denna vecka. Mycket plugg, så inget snack om den saken....Men! Igår tog jag ett drogtest, för att se om jag hade något knark i mig..bad ass maybe? Nej men lite orolig är jag, går helst inte in på detaljer men tror fasiken jag blev drogad förut. IDI..Men det visar sig sa Sickan. Man kan även ta ett hårstråprov och se om man har tagit sen flera månader tillbaka. 
Just nu sitter jag här och är lite snuvig, det är inte så mysigt för det bara rinnnner..Ska dock ut ikväll och imorgon på roligheter, trevligt! Var lite tveksam när jag kom idag för jag hade inte ens planerat min helg, men har man urgulliga vänner så har man. Så tänk på de, var rädd om era vänner!! haha åh vill bli kamratstödjare.
 

Ahjuste, idag fyller ju Hitler 123 år. Sieg Heil!

En armé på två ben
This is my perfect nightmare
So when will I wake up and scream

Jag alltid undrat varför vi egentligen drömmer och varför vi just drömmer vissa händelser.
Drömmar är förträngda önskningar som vi inte låter komma fram i vaket tillstånd, de handlar mest om dig själv eller personer i din omgivning - Sigmund Freud
Godnatt. Dröm en fin dröm

Sätter på mig hörlurarna och helt plötsligt har jag erövrat världenHAHAH känner ni igen er?;)


Labyrint – Välkommen hem

Till denna vill jag bara sätta på mig mina solglasögon och lägga mig på golvet och börja breakdanca.  

Jesus meet hell

Doktorn säger: ''alkoholen är din fiende''
Jesus säger: ''älska din fiende''
Prästen säger: "tro på jesus"
och själv så säger jag skål.

Armbrytning

I shouldn´t do, but I feel sorry for you.

Var hos Julia.e igårkväll med trevligt folk och hade det riktigt roligt! Och idag känns det faktist riktigt bra..konstigt nog.Bilden nedan: "Håll mig hårt eller släpp mig föralltid" haha!

Om du nån gång är tillbaka, sträck då fram din gamla hand

Var på Fabians realesgig en mörk och regning kväll i fredags. Jag och Alva irrade runt i hela Ekeby pga av vissa omständigheter men till slut hittade vi vårt mål. Hanna blev våran räddning, tack så mycket!


Fabian Thorslund – Nån
Fabian Thorslund – Allt som vi gjort
Fabian Thorslund – Bleka svar
Fabian Thorslund – Där broarna brinner
Fabian Thorslund – Tirader

Lyssna gärna och njut. Skit bra.
Foto: Axel

Den sanna kärleken är som en cirkel, den har inget slutKöpte tre bikinisar, en mintgrön tröja och ett vitt linne som visas nedanför. Det blommiga linnet till höger fick jag som ett påskägg i efterskott. Inget godis här nej!


Kvällens outfit, wiho!

Cause I know I´m staring at you in sly and it feels good

Längtar tillbaks till värmen, att kunna ligga på en vit strand och kolla ut över det klarblåa och rena havet och kunna låta tankarna få flöda fritt. Känna det ljumma vattnet som stänker på ens tår medans solen pressar på som gör huden helt fuktig och varm, ja det var som en dröm.

Jag ska definitivt dit igen, men då åker jag dit med mina vänner. Åh va jag längtar
Cypern - den såkallade kopparön


Natten är ung och jag ligger vaken,
jag är loose in the sky, jag är högt över molnen.
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Sex on the beach

En ny favorit, ååh mumsmums

But tell me where was my fault, In loving you with my whole heart

Godmorgon
Hoppas ni hade en fin Earth Hour igår, det hade jag. Även fast inga lampor släcktes under just den tidpunkten när det skulle vara mörkt. Däremot kommer jag ihåg att det blev lite mörkare senare och helt plötsligt så var jag på någon annan plats. Mystiskt.
Annars var det hur roligt som helst igår hos Leo, just för att jag skrattade så mycket. Och det är ju bra!
Däremot så blev det mindre roligt när det var en äckelgubbe som följde efter mig ifrån Icasolen inatt när jag fick gå hem själv i det mörka. Så jag ringde mamma för jag blev så rädd..:(
Vad säger man..det var mycke tungor igår (?)

Jessica Eriksson

Live, Love & Laugh

RSS 2.0